top of page

Sünger rengi beyaz olursa....


Mikrofon süngeri logo baskısının önemi her geçen gün daha artmakta. Logonuzun orjinalliğinin bozulmadan sünger üzerine işlenmesi de bir o kadar önemli. Fakat bütün görsellerimiz beyaz bir kağıt üzerinde oluşturuluyor. Bu kağıt aynı zamanda arka fonu temsil ediyor. beyaz üzerine neredeyse her renk yakışıyor. Markanız pırıl pırıl ve net bir şekilde gözler önünde.

Olay sünger üzerinde baskılı logo olunca işin rengi değişebiliyor. Çünkü sünger yüzeyi çok farklı. Yumuşak, zarif ve hassas. logoyu oraya monte edebilmek ise tam bir uzmanlık işi. Süngerin iş gereği her ortama girmesi gerekebiliyor. Hava şartlarına sünger maruz kalabiliyor. Süngeri dış etkenlerden en az hasar ile çıkması gerekiyor.

Beyaz renk temizlik ve sadeliğin sembolü. Kirlenme mukavemeti en düşük renk de maalesef beyaz renk. Günler geçtikçe süngerin özelliğini kaybetmemesi herkesin istediği bir şey. Her şeyin de bir ömrü ve dayanma gücü var. Beyaz sünger özellikle dış atmosfer olaylarından çok çabuk etkilenebiliyor. Kirlenme potansiyeli diğer renklerden çok yüksek. Logonun farkındalığını gözler önüne sermede beyaz renk ne kadar başarılı ise, süngerin kirlenmesinde de o kadar dezavantaja sahip. Sonuçta karar yine kullanıcıya düşüyor.

Temiz kullanırım diyorsa, marka farkındalığını önemseyip beyaz süngere devam.....


31 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page